Vee Rubber Romania - Anvelope/Cauciucuri /Camere motocicleta si bicicleta

 
DESPRE NOI

DE LA MATERII PRIME DE CALITATE LA PRODUSE DE CALITATE

Fiind una dintre cele mai mari ţări producătoare şi exportatoare de cauciucuri naturale, Tailanda are un imens potenţial de a realiza produse finite din cauciuc cu valoare adăugată, în special anvelope pentru toate tipurile de vehicule. Vee Rubber Group este lider în Tailanda în privinţa varietăţii tipurilor de anvelope produse, de la anvelope mici pentru go-kart-uri până la anvelope mari pentru utilajele industriale. Acestea sunt realizate din materii prime selectate cu mare atenţie, folosind tehnologii şi procese de producţie moderne. Toate produsele grupului sunt de cea mai înaltă calitate posibilă, furnizate în special pentru export, dar comercializate şi local.

VEE RUBBER - ZECI DE ANI DE SUCCES

Datorită creşterii consistente de-a lungul ultimelor decenii, Vee Rubber Group s-a poziţionat pe piaţă ca o companie de succes, producătoare şi exportatoare de anvelope pentru vehicule, livrând atât către OEM cât şi în pieţele adiţionale.

Vee Rubber a fost înfiinţată în 1977 ca firmă producătoare de anvelope şi camere pentru bicilete şi motociclete, de către CEO Vitorn Sukanjanapong. Vânzările sale s-au răspândit rapid în Asia, Europa de Vest, USA, Canada, ţările din America Latină, cât şi în alte colţuri ale lumii. Vee Rubber are peste 10 filiale situate peste tot în lume, cu peste 4.000 de angajaţi. Vee Rubber a investit peste 100 milioane de dolari americani în piaţă. Recunoaşterea performanţelor deosebite înregistrate de Vee Rubber a venit prin premiile Prime Minister Export Awards 1995 şi 1998. În anumite segmente de piaţă, Vee Rubber este cunoscut acum la nivel mondial. Multe mărci ale clienţilor noştri sunt recunoscute, în mod indirect. Grupul livrează anvelope către unii producători japonezi de motociclete.

PRODUCĂTOR DE ANVELOPE DE CALITATE

Reputaţia Vee Rubber în producţie şi service este bine recunoscută în toate pieţele majore, iar compania a fost premiată şi certificată de către agenţii autorizate precum Departamentul American de Transport (DOT), Institutul de Standarde Industriale din Tailanda (TISI) şi Federaţia Cluburilor de Motor Sports din Tailanda (FMSCT).

DE LA MATERII PRIME DE CALITATE LA PRODUSE DE CALITATE

Susţinută de către Consiliul de Privilegii Promoţionale pentru Investiţii din Tailanda, Vee Rubber operează 3 mari unităţi de producţie în apropierea Bangkok-ului. Producţia anuală combinată depăşeşte 25 milioane de anvelope. Cu peste un sfert de secol de experienţă şi cu angajamentul pentru o dezvoltare constantă, Vee Rubber garantează cele mai înalte standarde de producţie, combinând experienţa şi tehnologia pentru a produce anvelope de calitate superioară.

ANGAJAMENT PENTRU O DEZVOLTARE CONTINUĂ

Grupul este angajat într-o continuă dezvoltare a eficienţei de producţie şi a calităţii. Numai materii prime atent selecţionate ce îndeplinesc cerinţele noastre riguroase sunt folosite în producţie pentru a se asigura un standard ridicat de calitate. Procesele de producţie Vee Rubber sunt certificate ISO 9000. Ingredientele componente, design-ul anvelopelor şi performanţele lor, precum şi garanţia calităţii sunt supravegheate atent de o echipă de ingineri, cu experienţă atât la nivel global cât şi local, cu ajutorul echipamentelor moderne computerizate. Sediul general al grupului este situat într-o locaţie accesibilă din Bangkok, dotată cu echipamente moderne de IT şi telecomunicaţii, cu echipe orientate către o comunicare rapidă şi eficientă cu clienţii din toată lumea.

PRODUSE ŞI PERFORMANŢE DE VÂNZĂRI

Vee Rubber furnizează o largă varietate de produse, atât anvelope cât şi camere, după cum urmează:

Anvelope motociclete: pentru curse pe circuit, de stradă, curse MotoX, Quad sport, utilitare şi curse.
Anvelope biciclete: pentru toate tipurile existente cât şi pentru competiţii sportive, inclusiv BMX.
Anvelope autoturisme: Steel belted Radial pentru autoturisme, camionete, dube, şi 4×4, acum incluzând profile joase şi anvelope pentru curse.
Anvelope camioane BIAS: pentru camioane mari şi medii, acoperind toate aplicaţiile.

Produsele noastre de calitate şi marketing-ul targetat asigură grupului vânzări în peste 100 de ţări de pe glob. Vânzările au crescute constant în ultimii 5 ani însumând un total anual de aproximativ 75 milioane de dolari americani (USD). Aproximativ 90% din vânzările grupului îl reprezintă exporturile, în timp ce restul de 10% îl reprezintă piaţa locală.

VIZIUNEA DE MARKETING

Grupul atrage constant noi afaceri şi le menţine pe cele existente prin realizarea de produse de calitate, servicii şi marketing eficient. Acest lucru este evidenţiat prin deschiderea filialelor locale din USA, Europa de Vest şi China, pentru a servi mai bine cererea în creştere de anvelope. Piaţa noastră locală a înregistrat de asemenea o creştere constantă în ultimul deceniu. Grupul a anticipat corect şi s-a pregătit din timp pentru expansiunea pieţei Sud-Asiatice, care reprezintă acum un hub major în piaţa auto. Pe lângă dezvoltarea continuă şi creştere, conducerea grupului implementează o strategie pe termen lung cu piaţa vehiculelor şi consideră potenţialul acestei afaceri ca fiind nelimitat.

RACING PENTRU CLIENŢII NOŞTRI

Grupul înţelege că participarea la întreceri sportive îmbunătăţeşte produsele şi că prezenţa la toate formele de sporturi motorizate furnizează experienţă actuală pentru partea de cercetare şi dezvoltare. Acest lucru ajută şi la o mai mare evidenţiere a brand-ului şi reprezintă o filozofie de bază a grupului. Astfel au apărut inovaţii precum anvelopele de curse "Launch Control", Vee Rubber devenind primul producător din afara USA ce produce acest tip de anvelopă.

Vee Rubber este sponsorul principal al campionatului tailandez de Go Kart, sponsor oficial al echipelor de motociclete de la fabrica Honda, atât pentru întrecerile de stradă cât şi pentru evenimentele de motocross. Extinzând această filozofie, grupul are propria echipă de motociclete, pentru a dezvolta şi mai mult şi optimiza gama de anvelope pentru curse "Gekko Star".

Tehnologia şi modificările de procese încep să aibă un impact asupra tuturor ramurilor de design şi implementare, după cum s-a văzut prin introducerea noi game "Monster" de anvelope pentru motociclete, acestea fiind cele mai mari anvelope de motociclete disponibile în lume. Acceptarea acestor produse a fost atât de bine primită încât la câteva luni de la introducere, Vee Rubber a câştigat runda inaugurală a Campionatului Mondial de Freestyle al Producătorilor Custom din USA, în faţa tuturor celorlalţi producători, cu o motocicletă proiectată şi creată de Goldammer Cycle Works din Canada. Aceste anvelope au fost văzute prima oară pe o motocicletă uimitoare, inovativă din punct de vedere tehnic, aparţinând lui Amen Chassis din Tennessee, la show-ul sportiv Indianapolis Power. Aceasta a devenit cunoscută acum ca "A 13-a Bicicletă".
 
 
     
ACOPERIRE NAŢIONALĂ CATALOG PRODUSE
CONTACTAŢI-NE
SC DIMSIM ANVELOP SRL
Unic importator al mărcii
Vee Rubber pentru România

DEPOZIT: Suceava, Str. Bazelor FN

Telefon: +4 0374 990 990
E-mail: office@veerubber.ro
 
magazin online anvelope/cauciucuri/camere bicicleta/motocicleta Produsele noastre sunt comercializate la nivel naţional printr-o vastă reţea de distribuitori, magazine specializate în biciclete şi piese de schimb.

www.veerubber.ro
Catalog Anvelope & Camere
Bicicletă Standard


Catalog Anvelope & Camere
Motocicletă


Catalog Vee Rubber
Produse Deluxe
     
  ©2018 SC DIMSIM ANVELOP SRL. Toate drepturile rezervate.
Creare site şi promovare în Google - SANNET.
VEE TIRE CO.